Hälften Hälften

GrekpyttPyttsan vad gott det blev!

Lite blandade ingredienser som hackades och  skivades. Allt slängdes i en långpanna, in i ugnen och vips så stod en Grekisk Pytt-i-panna på middagsbordet.

Hälften Ekologiskt eller lokalproducerat, det kan vi inte säga om den andra hälften

Visst sa vi att det gick snabbt, glömde visst nämna att fläskfilén ska ligga minst 6 timmar i marinad……

Receptet hittar du här!

Annonser
Det här inlägget postades i Mat & Dryck, Matlagning, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna tips, idéer och synpunkter här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s